Svenska Engelska
11 oktober 2018

Vi utökar CAD-verksamheten med nya verktyg och medarbetare

De senaste åren har vi sett en ökad efterfrågan på våra CAD-tjänster. Ett viktigt beslut har därför varit att utöka vår CAD-verksamhet, som nu omfattar 7 medarbetare. Senaste tillskottet är Jonas Wååg med 18 års erfarenhet av att konstruera mönsterkort i Cadence/OrCAD. Med Jonas förstärker vi vårt redan erfarna CAD-team och önskar honom varmt välkommen!

Vi har dessutom utökat vår kapacitet på mönsterkortslayouter och gör, sedan en tid tillbaka, konstruktionerna i Cadence/OrCAD och Altium Designer utöver CADint.

EK Power Solutions är Nordens ledande designhus inom kraftelektronik och mönsterkortslayout. Totalt omfattar verksamheten 23 medarbetare, samtliga med lång erfarenhet av elektronikutveckling. Vi har expertkompetens inom EMC och hur mönsterkortslayouterna skall vara utformade för att klara både elsäkerhet- och EMC-kraven. Hos oss får du hjälp med allt från kretsschema, mönsterkortslayout till kompletta tillverkningsunderlag.

Våra tillverkningsunderlag gör det enkelt att köpa in elektronikproduktion. Från EMS-leverantörerna och mönsterkortstillverkarna får vi ofta beröm för våra genomarbetade tillverkningsunderlag.

Vi ger också våra kunder återkoppling på konstruktionen innan mönsterkortskonstruktionen görs. Saknas något för en robust konstruktion? Vår återkoppling vet vi uppskattas och bidrar till att undvika konstruktionsfel och onödiga layoutvändor. Genom våra väl genomarbetade processer och kontroller säkerställer vi kvalitén på din mönsterkortslayout.

Här kan du ta del av några CAD-tips för bättre mönsterkortslayout.

« Tillbaka

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap