Svenska Engelska
11 april 2012

Vi blickar framåt och expanderar

I höstas genomförde vi ett omfattande strategiarbete där vi intervjuade vi ett stort antal kunder och leverantörer. Hur tyckte de att Elektronikkonsult skulle utvecklas? Syftet var att fastställa mål och strategier för de kommande åren. Vi är nu i full gång med genomförandet.

En mycket tydlig signal från våra kunder var att bibehålla vårt fokus inom strömförsörjning, kraftelektronik och motorstyrning. Det kommer vi göra! Vi kommer även fortsättningsvis hjälpa våra kunder att ta fram riktigt bra mönsterkortslayouter och tillverkningsunderlag. Vi upplever ett stadigt ökande intresse för våra tjänster. Bara sedan nyår har vi fått fem nya kunder. Extra roligt är det förstås med alla befintliga kunder som återkommer. Därför arbetar vi nu mycket aktivt med att expandera verksamheten. I dagarna börjar en ny kraftkonstruktör med flerårig erfarenhet av batteriladdare hos oss och rekrytering av en projektledare pågår för fullt. Framöver planerar vi att rekrytera ytterligare en kraftkonstruktör.

I våra kundintervjuer framkom önskemål om vi kunde göra layouter i andra system än CADint. Önskemålen om system har varit många och slutgiltigt beslutade vi oss för Altium Designer.

För att klara expansionen så bygger vi om delar av våra lokaler och dessutom bygger vi upp en ny och förbättrad EMC-mätplats. Vi har även klivit in i den digitala världen och kan numera ha videokonferenser med våra kunder.

« Tillbaka

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap