Svenska Engelska

Kunder berättar

Vi har ett mycket bra samarbete med EK Power Solutions kring våra kraftlösningar. De har ett stort kunnande och lång erfarenhet, och vårt samarbete har pågått sedan 2003. Vi är nu inne på tredje generationens produkt tillsammans.

Martin Sigrand, R&D Electronics Development Manager Atlas Copco

Vi har i EK Power Solutions funnit en suverän samarbetspartner inom kraftelektronik-konstruktion. Inga utmaningar är för svåra för dem och vi får alltid ett mervärde av deras tjänster.

Per Carlsson, R&D Manager Robot Controller Hardware ABB

EK Power Solutions ger oss högkvalitativa kraftkonstruktioner och tillverkningsunderlag som i förlängningen leder till tillförlitliga produkter. De borgar för en god kvalitet och vi kan varmt rekommendera företaget och deras kompetenta team!

Henrik Huss, CEO DeltaNode Solutions AB

EK Power Solutions har med sin breda kompetens inom kraftelektronik varit en stor tillgång i Scanias forskning kring åldring av battericeller för tunga hybridfordon. Korta beslutsvägar och flexibilitet har bidragit till ett smidigt samarbete.

Pontus Svens, Industrial Researcher Scania

SJ anlitade EK Power Solutions för att komma tillrätta med driftstörningar i strömriktare på våra X2000-tåg. De hittade orsaken och åtgärdade problemen på ett snabbt och effektivt sätt. Deras insats har varit mycket värdefull för SJ eftersom åtgärderna inneburit en stabil drift med X2000 och gett oss möjligheten att leverera en bra produkt och tågresa till våra kunder.

Arvid Fredman, Fleet Manager X2, SJ

Vi valde EK Power Solutions för deras höga kompetensnivå. De är en professionell leverantör med ett flexibelt arbetssätt.

Fredrik B Norlund, R&D Manager ABB

EK Power Solutions är en uppskattad resurs vad beträffar verksamheten inom analoga tekniker och konstruktioner. Vi köper deras tjänster sedan 2003 för den breda kompetensens skull. Utöver ren problemlösning erhåller vi oftast det lilla extra, vilket kan handla om kostnadseffektiva utredningar eller att se nya möjligheter som kompetenshöjer vår egen personal. Elektronikkonsult har både lång och djup kunskap inom berörda områden. Jag värderar även deras noggrannhet högt, det är skönt med ett erfaret stöd i den accelererande utvecklingen.

Anneliz Johansson, Director Camera Development FLIR

Inför valet av designpartner utvärderade ABB ett antal möjliga leverantörer där EK Power Solutions slutligen valdes på grund av deras kompetens i hela kedjan från konstruktion till verifikation av färdiga prototyper. Projektet har ställts inför många utmaningar och EK Power Solutions har tillsammans med våra egna konstruktörer kunnat lösa de problem vi ställts inför. De har väl svarat upp mot våra förväntningar, både vad gäller teknisk kompetens, förståelse för produkten samt deras responsivitet.

Jesper Bergsjö, R&D Manager Control System Development, Robotics ABB

TagMaster valde EK Power Solutions baserat på deras stora erfarenhet inom konstruktion av kraftlösningar. Vi är fantastiskt nöjda med resultatet och hur snabbt vi kunde komma till både prototyper och färdigställd förserie.

Johan Franzén, CTO TagMaster

Vi har ingen egen elektronikavdelning men behovet av innovativa elektroniklösningar i vår verksamhet är stort. Vår samarbetspartner EK Power Solutions fungerar utmärkt, de är duktiga på att hitta nya smarta lösningar i komplexa miljöer. Utöver den höga kompetensnivån uppskattar jag deras tillgänglighet. Vi har en bra relation, de levererar kvalitet och bidrar i hög grad till att våra produkter ligger i framkant på marknaden.

Jonas Hellström, CTO Cobolt

Genom samarbete med EK Power Solutions har vi fått hjälp med att lösa flera elektronikrelaterade problem, bland annat i kretskort och traktionselektronik. EK Power Solutions har en bred kompetens men också ett stort engagemang, flexibilitet och ett intresse av att sätta sig in i och förstå våra applikationer och problem.

Emanuel Fors, Affärsområdeschef, Arriva Sverige AB

EK Power Solutions är ett företag som verkligen satsat på att förse oss med tillverkningsunderlag av hög kvalitet. Att jobba med EK Power Solutions gör att vi kan göra rätt från början och fokusera på produktionstekniska frågor. Att de också är ett företag med bra värdegrund och väldigt trevliga medarbetare är bara en bonus.

Niklas Lind, CEO, Inission Stockholm

Vi som tillverkare uppskattar den kvalitet som EK Power Solutions har på sina underlag redan från prototyptillverkningen. Vår beredning i Cam-system blir minimal när allting stämmer. Det underlättar mycket för oss att hålla kvaliteten och leveranstiden på mycket hög nivå redan från början. Detta gör också att man kan få en mycket kostnadseffektiv framtagning av prototyper och serietillverkade enheter.

Fredrik Dyfverman, CEO Legotronic & Gelab

Vi har under många år haft ett mycket gott samarbete med EK Power Solutions. De har hjälpt oss med allt ifrån kompletta kraftmoduler och kretslösningar till EMC och felsökning. För oss har det även varit värdefullt att tidigt kunna bolla tekniska idéer och förslag. Vi uppskattat EK speciellt för deras höga kompetens, gedigna erfarenhet och stora noggrannhet.

Erik Baker, Group Manager Electronics Design, Atlas Copco Industrial Technique

Kontaktpersoner

Fredrik Ståhl

CEO
+46 708641533
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap