Svenska Engelska
Kraftsystem till bil

Teknisk Projektledare

Vi expanderar och vi söker nu en Teknisk Projektledare

EK Power Solutions är Nordens ledande designhus av kraftelektronik och mönsterkortslayout. Vi hjälper många av Sveriges ledande teknikföretag med deras produktutveckling och utvecklingsbehov inom strömförsörjning, kraftelektronik, motorstyrning, batteriladdning och mönsterkortslayout. Huvudsakligen arbetar vi utifrån våra egna lokaler och med ett stort och välutrustat elektroniklabb. Idag är vi ca 25 specialister med ett trevligt och rymligt kontor i Danderyd.

Vi söker dig som vill bli en nyckelspelare hos oss med ansvar för att leda stimulerande och spännande utvecklingsprojekt, där du blir länken mellan våra kunder och våra ingenjörer. Du kommer att vara delaktig i alltifrån införsäljning till genomförande och uppföljning av våra kundprojekt. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där man som anställd kan utvecklas med intressanta kunder och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att ingå i ett mycket professionellt team med en god sammanhållning där du rapporterar direkt till VD.

Du själv är förmodligen civil- eller högskoleingenjör med flerårig erfarenhet av att leda tekniska utvecklingsprojekt, gärna i gränslandet elektronik- och mjukvaruutveckling. Mycket goda ledaregenskaper är en förutsättning liksom att du trivs med utmanande och krävande kundrelationer. Du brinner för projektledning att utveckla effektiva processer till gagn för såväl våra kunder som den egna organisationen. Dessutom känner du glädje och arbetslust av att ta en aktiv del i hela företagets fortsatta expansion och utveckling.

För ytterligare information ring vår konsult Peter Ternebring på Confidera Urval, tfn 070-639 88 89 eller Vidar Wernöe, VD på EK Power Solutions, tfn 08-446 56 15. Din ansökan skickar du, märkt ”Projektledare – EK Power Solutions”, till: rekrytering@confideraurval.se

Tjänsten förutsätter även goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Körkort: B

Kontaktpersoner

Vidar Wernöe

Verkställande direktör
+46 (0)8 446 56 15
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap