Svenska Engelska
Kraftsystem till bil

Vi söker en erfaren teknisk projektledare

Vill du bli kollega med Sveriges främsta specialister på kraftelektronik och mönsterkortsdesign?

Hos EK Power Solutions finns ett starkt team med mycket erfarna elektronikkonstruktörer. Vårt fokus är strömförsörjning, kraftelektronik, motorstyrning, batteriladdning och mönsterkortslayout. Vi hjälper många av Sveriges ledande storföretag med deras produktutveckling och exportsuccéer. Hos oss hittar du en unik ingenjörsanda där alla hjälps åt för att skapa produkter med hög kvalité.

Till vårt kontor i Danderyd, Stockholm söker vi nu en driven och erfaren

Teknisk Projektledare

EK Power Solutions är ett ”design house” och Nordens ledande utvecklare av kraftelektronik. I huvudsak arbetar vi egna lokaler och med egen utrustning och labb. Normalt hyr vi inte ut medarbetare även om visst arbete görs ute hos kund. Vi ses därför mera som en underleverantör som löser en uppgift snarare än ett traditionellt konsultbolag som tillhandahåller personal. Att arbeta på EK Power Solutions präglas av roliga och stimulerande projekt, gott kamratskap och fokus på kunden.

Vi erbjuder en stimulerande arbetsplats med unik bredd och kompetens där du får möjlighet att leda vårt projektteam i samarbete med våra kunder.

Vi söker dig med dokumenterad erfarenhet av projektledning för produktutveckling av både hård- och mjukvara. Du är driven och strukturerad samtidigt som du har en stark vilja samt förmåga att utveckla och hjälpa andra att utvecklas. Du trivs med att fungera som länken mellan tekniken och affären och kommer att ansvara för att projekten når uppsatta mål avseende omfång, tid, kostnad och kvalitet. Att du gillar att skapa goda kundrelationer och har en god kommunikativ förmåga ser vi som avgörande för att du skall lyckas i din roll. Du kommer att ingå i ett väl sammansatt team och du rapporterar direkt till VD.

Du är troligen högskole- eller civilingenjör med elektronikinriktning eller motsvarande. Som person är du ambitiös, initiativrik och kreativ. Du har lätt för att få med dig människor och trivs med stort eget ansvar. Du har också förmågan att tänka framåt både i det operativa och strategiska. För att trivas hos oss är det även viktigt att du har ett positivt sätt samt är öppen för nya utmaningar.

Tjänsten förutsätter även goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Körkort: B

För ytterligare information kontakta Vidar Wernöe på telefon 08-446 56 15.

Din ansökan skickar du snarast, märkt ”EK Power-Projektledare”, till: vidar.wernoe@ekpower.se

Kontaktpersoner

vidar-wernoe

Vidar Wernöe

Verkställande direktör
+46 (0)8 446 56 15
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap