Svenska Engelska

Vi söker en Teknisk Projektledare

Elektrifieringen ökar stort och kommer vara viktig för den gröna omställningen som behövs för att nå klimatmålen. 

Vill du arbeta i teknikens framkant och bidra i omställningen? Har du ett passionerat intresse för produktutveckling? Gillar du att skapa goda kundrelationer? Har du kunskap om utveckling av mönster- och kretskort? Då kan du bli kollega med Sveriges främsta specialister inom kraftelektronik och mönsterkortslayout.

EK Power Solutions är Nordens ledande designhus av kraftelektronik och mönsterkortslayout. Vi hjälper många av Sveriges ledande teknikföretag med deras produktutveckling och utvecklingsbehov inom kraftelektronik, motorstyrning, strömförsörjning, batteriladdning och mönsterkortslayout. Huvudsakligen arbetar vi utifrån våra egna lokaler och med ett stort och välutrustat elektroniklabb. Idag är vi ca 20 specialister med ett trevligt och rymligt kontor i Danderyd.

Vi söker dig som vill bli en nyckelspelare hos oss med ansvar för att leda stimulerande och spännande utvecklingsprojekt, där du blir länken mellan våra kunder och ingenjörer. Du kommer att vara delaktig i alltifrån införsäljning till genomförande och uppföljning av våra kundprojekt. Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare där man som anställd kan utvecklas med intressanta kunder och utmanande arbetsuppgifter.

Du själv är förmodligen civil- eller högskoleingenjör med erfarenhet av att leda tekniska utvecklingsprojekt, gärna i gränslandet elektronik- och mjukvaruutveckling. Har du kunskap om utveckling och tillverkning av mönster- och kretskort är det meriterande.

Tjänsten förutsätter även goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Körkort: B

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du snarast, märkt ”Projektledare”, till: info@ekpower.se

För ytterligare information kontakta Vidar Wernöe eller Jörgen Ersten

Kontaktpersoner

Jörgen Ersten

Utvecklingschef
+46 (0)70 446 49 03
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap