Svenska Engelska

Tack för ditt svar

Jag uppskattar att du tog dig tid att svara på frågorna i kundundersökningen. Det hjälper oss i vårt arbete med att utveckla verksamheten vidare.

Efter drygt två år på Rinkebyvägen 19B i Danderyd, känner vi oss riktigt hemmastadgade. De nya lokalerna ger oss fina möjligheter att växa med nya medarbetare och kunder. Just nu är vi 25 medarbetare på kontoret, och vi arbetar för att bli några flera. Under 2018 gjorde vi uppdrag åt 60 olika kunder varav 18 helt nya. Under 2019 har det blivit 62 kunder och 23 nya. Totalt de senaste 3 åren har vi gjort uppdrag åt 108 olika företag. Det rullar på!

Vår nya EMC kammare

Men inte bara det, vi utvecklar också verksamheten och vårt labb. Under året har vi förstärkt vårt labb för elmotorstyrning och just nu innan jul har vi satt upp ett skärmat EMC-rum. Nu kan vi göra ännu noggrannare EMC-mätningar och säkerställa bra pre-compliance mot normkraven.

Vi har också tagit ett stort steg med att införa nya moderna CAD-verktyg, med Altium Designer och Cadence/OrCAD. Att göra mönsterkortslayouterna i samma system som kunderna normalt sätt har känns viktigt.

I vidareutvecklingen av EK Power Solutions kommer vi mera aktivt att erbjuda våra kunder helhetsåtagande inklusive leverans av serietillverkade enheter.  Genom åren har vi gjort ett antal sådana uppdrag med leveransansvar. Den stora vinsten för våra kunder är att vi tar ansvaret för de konstruktioner vi gör genom ett garantiansvar men också att vi ansvarar för den löpande förvaltningen, eventuell support och komponentfrågor som Last-time-buy (LTB) eller End-of-life (EOL) problematik. Intressant för ditt företag? Fråga oss gärna hur vi kan bistå.

Samman med branschen var vi under året varit med att ta fram Smartare Elektronikhandboken. Syftet med handboken har varit att underlätta produktutvecklingsarbetet, effektivisera dialogen mellan konstruktör och tillverkare, och därmed kvalitetssäkra beställningsprocessen. Om du inte redan har sett boken finns den kostnadsfritt att ladda ner här.

Vi går in i ett spännande 2020 där vi kommer att ta stora steg för att utveckla EK Power Solutions vidare. Har du tankar, synpunkter eller idéer kring hur vi ska utvecklas framgent så tveka inte att kontakta mig.

Med hopp om ett fortsatt gott samarbete.

Med vänlig hälsning
Vidar Wernöe

Kontaktpersoner

Vidar Wernöe

Verkställande direktör
+46 (0)8 446 56 15
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap