Svenska Engelska

Om oss

Bolaget grundades 1978 av Bertil Ernberg och Ove Schöld och hette från starten Elektronikkonsult AB. Från 2018 är bolagsnamnet EK Power Solutions. Idag är vi Nordens ledande utvecklare av kraftelektronik och mönsterkortslayout.

Vi finns i moderna industrilokaler med stort elektroniklabb i Danderyd, strax norr om Stockholm centrum.

Vi skiljer oss från andra konsultbolag genom att arbeta i egna lokaler och med egen utrustning. Normalt hyr vi inte ut medarbetare. EK Power Solutions ska därför ses som en underleverantör som löser en uppgift snarare än ett traditionellt konsultbolag som tillhandahåller personal.

Vårt arbetssätt gör att du som kund slipper betala för sådant som inte är effektivt arbete i ditt projekt. I våra timpriser ingår normalt kostnadsfri tillgång till tidigare konstruktioner, ett omfattande komponentregister, ett stort CAD-bibliotek och ett välutrustat elektroniklabb. Du som kund har inte bara tillgång till en konstruktör utan också hela vår samlade kompetens.

Vårt arbetssätt minskar riskerna i utvecklingsarbetet, kortar utvecklingstiden och minskar slutligen produktens ”time-to-market”.

Prova oss! Det har andra gjort med framgång.

Kontaktpersoner

Fredrik Ståhl

CEO
+46 708641533
Maila mig »

Vidar Wernöe

Affärsutveckling och sälj
+46 (0)8 446 56 15
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap