Svenska Engelska
kraftsystem

Nyheter

11 mars 2019

Rekordår 2018 – rustat för tillväxt

Tempot i vidareutvecklingen av EK Power Solutions har varit högt under 2018. Vi kan konstatera att 2018 slutade med omsättningsrekord. Totalt växte vi med 30% och omsättningen landade på 33 …Läs vidare »

9 mars 2019

Högeffektiv kraftelektronik med SiC eller GaN

Nu finns komponenterna och tekniken för att göra kraftelektronik med riktigt hög verkningsgrad. Vi på EK Power Solutions har goda erfarenheter med både SiC och GaN, s.k. bredbandsgapsmaterial. Behovet av …Läs vidare »

9 februari 2019

Möt oss på elektronikmässan i Göteborg 27-28 mars

Självklart kommer vi att vara på plats. Du hittar oss precis innanför dörrarna i monter E:02. Kom och diskutera: Strömförsörjning Kraftelektronik och batteriladdning Elmotorstyrning Power over ethernet (PoE) Mönsterkortslayout Behov …Läs vidare »

31 januari 2019

Teknisk Projektledare med extra potential

Vi expanderar och vi söker nu en Teknisk Projektledare med extra potential EK Power Solutions är Nordens ledande designhus av kraftelektronik och mönsterkortslayout. Vi hjälper många av Sveriges ledande teknikföretag med deras …Läs vidare »

24 januari 2019

Vi bjuder in tjejer att testa på ingenjörsyrket

IGEday står för Introduce a Girl to Engineering-day och anordnas varje år av Womengineer. Det är en dag då tjejer och icke-binära i åldern 13-19 år bjuds in att besöka ett företag för att lära …Läs vidare »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap