Svenska Engelska
kraftsystem

Nyheter

23 februari 2020

Velkommen til seminar i Trondheim, Norge 10 mars

Den norske Elektronikk Industri Foreningen, arrangerer et kunnskaps- seminar der blant annet Vidar Wernøe foreleser om ”Smartare Elektronikhandboken – Sånn styrker svenskene industriens konkurransekraft!” Seminaret arrangeres på Scandic Lerkendal, Klæbuveien …Läs vidare »

22 januari 2020

EK Power Solutions utökar med EMC-kammare

En stor del av alla produkter klarar inte EMC kraven när provningen görs första gången på ett oberoende testlabb. Resultatet blir att man får göra om provningen med ökade kostnader …Läs vidare »

5 november 2019

Nya Smartere Elektronikhandboken 2.0 klar

Ja, äntligen är den nya och uppdaterade Elektronikhandboken klar. Den första versionen av handboken blev mycket uppskattad och nu har den släppts i en uppdaterad upplaga. Flera områden som tidigare …Läs vidare »

1 november 2019

Vi söker Systemarkitekt, mjukvaru- och embeddedutvecklare

Har du ett brinnande intresse för utveckling av embeddedlösningar? Gillar du att skapa goda kundrelationer och utveckla riktigt bra produkter? Då kan du bli kollega med Sveriges främsta specialister inom …Läs vidare »

1 november 2019

Vi söker kraftkonstruktörer

Har du ett brinnande intresse för batteriladdning, strömförsörjning och motorstyrning? Gillar du att skapa goda kundrelationer? Har du instrumentvana och tycker det är roligt att jobba i labbet? Då kan …Läs vidare »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap