Svenska Engelska
kraftsystem

Nyheter

4 november 2018

Vi söker en Teknisk Projektledare

Till vårt kontor i Danderyd, Stockholm söker vi nu en driven och erfaren Teknisk Projektledare EK Power Solutions är ett ”design house” och Nordens ledande utvecklare av kraftelektronik. I huvudsak …Läs vidare »

25 oktober 2018

Sammanfattning av vårt framtidsseminarium och 40-årsjubileum

Vart är samhälls- och teknikutvecklingen på väg? Vart står forskningen inom elmaskiner och kraftelektronik och hur kan den bidra till att lösa våra miljöutmaningar? Hur kommer digitaliseringen, det uppkopplade samhället …Läs vidare »

11 oktober 2018

Vi utökar CAD-verksamheten med nya verktyg och medarbetare

De senaste åren har vi sett en ökad efterfrågan på våra CAD-tjänster. Ett viktigt beslut har därför varit att utöka vår CAD-verksamhet, som nu omfattar 7 medarbetare. Senaste tillskottet är …Läs vidare »

1 oktober 2018

Möt oss på Embedded Conference 6-7 november i Stockholm/Kista

Konferensen har ett omfattande program med högkvalitativa talare och är kostnadsfri. Självklart kommer vi att vara på plats. Kom och diskutera: Strömförsörjning Kraftelektronik och batteriladdning Elmotorstyrning Power over ethernet (PoE) …Läs vidare »

17 februari 2018

Smartare Elektronikhandboken

Nu har den äntligen släppts – Smartare Elektronikhandboken. Dagens utveckling av elektronikprodukter involverar ofta många parter: Produktägare, utvecklare och tillverkare. Ett nära samarbete mellan parterna krävs för att få fram …Läs vidare »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap