Svenska Engelska
kraftsystem

Nyheter

17 december 2020

Här önskar EK en fridfull jul

En paus från allt coronastrul. Men vilket intensivt år vi har haft Elektrifieringen ger oss genomslagskraft Växt har vi gjort med 30 procent Kan vi till jul få en bättre …Läs vidare »

6 november 2020

Vi söker Systemarkitekt, mjukvaru- och embeddedutvecklare

Elektrifieringen ökar stort och kommer vara viktig för den gröna omställningen som behövs för att nå klimatmålen.  Vill du arbeta i teknikens framkant och bidra i omställningen? Har du ett passionerat …Läs vidare »

6 november 2020

Vi söker kraftkonstruktörer

Har du ett passionerat intresse för kraftelektronik, elmotorstyrning, batteriladdning eller strömförsörjning? Gillar du att skapa goda kundrelationer? Har du instrumentvana och tycker det är roligt att jobba i labbet? Då …Läs vidare »

16 oktober 2020

We are growing +20% and have recruited some great engineers and managers

In these special corona times, we would like to give you an update on how things are at EK Power Solutions. Since last update in June a lot has happened: …Läs vidare »

14 oktober 2020

Jörgen Ersten ny chef för CAD

Med glädje kan vi idag meddela att Jörgen Ersten har anställts som chef för vår mönsterkortsverksamhet. Han kommer även att arbeta som projektledare för våra utvecklingsprojekt. Jörgen har en lång …Läs vidare »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap