Svenska Engelska

Vi söker en administratör/ekonomiassistent

Vi söker en administrativ assistent till vårt kontor i Danderyd. Tjänsten kan både vara på heltid eller deltid, under kontorstid 5 dagar i veckan.

Som person är du serviceminded, positiv och van att ta egna initiativ. I detta ligger att du med positiv energi ska kunna hugga i där det behövs. Vi värdesätter också egenskaper som struktur, ordning och reda. Du får gärna vara en ung vuxen med stor ansvarskänsla.

Vi tror att rätt kandidat har läst ekonomi på gymnasienivå och har viss erfarenheten av administrativa arbetsuppgifter.

Du rapporterar till vår ekonomichef och bistår henne i administrativa ärenden.

Typiska arbetsuppgifter:

  • Reception/växel
  • Fakturahantering
  • Tidrapportering
  • Skicka paket
  • Inköp

Vi tror att du:

  • tycker om ett jobb med varierande arbetsuppgifter och eget ansvar
  • gillar att skapa goda relationer med kolleger, kunder och leverantörer
  • gillar det mindre bolaget med familjär stämning.

EK Power Solutions är Nordens ledande designhus av kraftelektronik och mönsterkortslayout. Vi hjälper många av Sveriges ledande teknikföretag med deras produktutveckling och utvecklingsbehov inom strömförsörjning, kraftelektronik, motorstyrning, batteriladdning och mönsterkortslayout. Huvudsakligen arbetar vi utifrån våra egna lokaler och med ett stort och välutrustat elektroniklabb. Idag är vi ca 26 specialister och med ett trevligt och rymligt kontor i Danderyd.

Att arbeta på EK Power Solutions präglas av roliga och stimulerande projekt, gott kamratskap och fokus på kunden. Hos oss hittar du en unik ingenjörsanda där alla hjälps åt för att skapa produkter med hög kvalité.

Tillträde: Snarast

Har du frågor kontakta Susanne Löfstedt. Din ansökan med CV och personligt brev skickar du snarast, märkt ”Administratör”, till: susanne.lofstedt@ekpower.se

Vi önskar inte bli kontaktad av rekryteringsföretag!

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap