Svenska Engelska

Karriär

Elektrifieringen ökar stort och kommer vara viktig för den gröna omställningen som behövs för att nå klimatmålen. 

Vill du arbeta i teknikens framkant och bidra i omställningen? Har du ett passionerat intresse för utveckling av kvalitetsprodukter? Gillar du att skapa goda kundrelationer och utveckla riktigt bra produkter? Då kan du bli kollega med Sveriges främsta specialister inom kraftelektronik och mönsterkortslayout.

Vi växer och söker fler duktiga medarbetare

EK Power Solutions är ett specialiserat designhus för kraftelektronik, motorstyrning och mönsterkortslayout. Sedan starten 1978 har vi specialiserat oss på utveckling och leverans av kundanpassade lösningar inom strömförsörjning, motorstyrning, batteriladdning och mönsterkortslayout. Vårt syfte är att hjälpa industrin med moderna och innovativa lösningar inom kraftelektronik och motorstyrning, som tillför ett tydligt mervärde till samhället.

Vi ingår i Addtech, en svensk börsnoterad tekniklösningskoncern. Verksamheten består av drygt 140 självständiga koncernbolag som säljer högteknologiska produkter och lösningar till kunder inom framför allt tillverkande industri och infrastruktur – med fokus på långsiktig hållbar tillväxt. Inom koncernen erbjuds mycket goda möjligheter till kompetensutveckling genom bl.a. Addtech Academy, med möjligheten till vidareutveckling inom exempelvis affärsmannaskap, marknadsföring och ledarskap.

Vi söker en teknisk säljare

Vi söker en mönsterkortskonstruktör

Vill du veta mera om oss och våra tjänster kontakta Fredrik Ståhl eller Jörgen Ersten.

Kontaktpersoner

Jörgen Ersten

Utvecklingschef
+46 (0)70 446 49 03
Maila mig »

Fredrik Ståhl

CEO
+46 708641533
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap