Svenska Engelska
15 augusti 2017

Nu söker vi flera duktiga kraftkonstruktörer

Vill du bli kollega med Sveriges främsta specialister på kraftelektronik? Har du ett brinnande intresse för batteriladdning, strömförsörjning och motorstyrning? Gillar du att skapa goda kundrelationer? Har du instrumentvana och tycker det är roligt att jobba i labbet? Då kan du bli kollega med Sveriges främsta specialister inom kraftelektronik.

Till vårt nya kontor i Danderyd, Stockholm söker vi nu

Kraftkonstruktörer

Hos Elektronikkonsult finns ett starkt team med mycket erfarna elektronikkonstruktörer. Vårt fokus är strömförsörjning, kraftelektronik, motorstyrning, batteriladdning och mönsterkortslayout. Vi hjälper många av Sveriges ledande storföretag med deras produktutveckling och exportsuccéer. Hos oss hittar du en unik ingenjörsanda där alla hjälps åt för att skapa produkter med hög kvalité.

Vi tror att du:

  • har ett brinnande intresse för analog- och kraftelektronik.
  • har instrumentvana och tycker det är roligt att jobba i labbet.
  • gillar att skapa goda kundrelationer och utveckla kvalitetsprodukter.
  • gillar att arbeta med kompetenta kolleger och tycker om att dela med dig av din kunskap.
  • uppskattar tillgång till ett välutrustat elektroniklabb och en bra kontorsmiljö med eget rum.
  • vill arbeta med intressanta uppdragsgivare/kunder och projekt.
  • gillar det mindre bolaget med familjär stämning och där du kan påverka.

Elektronikkonsult skiljer sig från andra konsultbolag genom att vi i huvudsak arbetar i egna lokaler och med egen utrustning. Normalt hyr vi inte ut medarbetare även om visst arbete görs ute hos kund. Elektronikkonsult ses därför mera som en underleverantör som löser en uppgift snarare än ett traditionellt konsultbolag som tillhandahåller personal. Att arbeta på Elektronikkonsult präglas av roliga och stimulerande projekt, gott kamratskap och fokus på kunden.

Du är troligen högskole- eller civilingenjör med ett par års konstruktionserfarenhet. Att du har instrumentvana och tycker det är roligt att arbeta i labbet ser vi som en självklarhet. Har du goda kunskaper om elmotorer och drivsystem till dessa är det meriterande. Du är van att dokumentera vad du gör, inte bara på svenska utan också på engelska. Som person är du öppen och positiv och van att ta egna initiativ för att nå önskat resultat. Vi lägger stor vikt vid kommunikativ förmåga.

Vi kommer att anställa medarbetare löpande.

För ytterligare information ring Peter Ternebring på Confidera Urval, telefon 070-639 88 89 eller Vidar Wernöe på Elektronikkonsult, telefon 08-446 56 15.

Din ansökan skickar du snarast, märkt ”Elektronikkonsult-Konstruktör”, till: rekrytering@confideraurval.se

« Tillbaka

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap