Svenska Engelska
26 april 2016

Kiselkarbidkonferens 18-19 maj i Stockholm

Kiselkarbid ger högeffektiv kraftelektronik!

Nu är det hög tid att anmäla sig till konferensen!

Den 18-19 maj arrangeras årets internationella kiselkarbidkonferens ISiCPEAW 2016 i Stockholm.

På konferensen kan du lyssna på experter inom området, ta del av de senaste forskningsrönen och lyssna på andras erfarenheter från materialteknik till kraftelektronik.

Att konstruera kraftelektronik med kiselkarbid vet vi ger betydande energivinster. I ett forskningsfinansierat projekt har vi på Elektronikkonsult utvecklat en motorstyrning baserad på MOSFET-transistorer i kiselkarbid. I en befintlig applikation har vi lyckats minska effektförlusterna med 60 % jämfört med dagens traditionella IGBT-transistorer.

Är du intresserad av högeffektiv kraftelektronik, ja då är det hög tid att anmäla sig till årets konferens.

Konferensen hålls på Courtyard Stockholm Kungsholmen.
Anmälan och hela programmet kan du hitta här

Elektronikkonsult finns med som talare och utställare på konferensen. Vi arbetar som utvecklingspartner åt flera stora svenska och norska företag. Vår specialitet är kraftelektronik, strömförsörjning och motorstyrningar. Vi jobbar huvudsakligen i våra egna lokaler i ett mycket erfaret team och med ett stort eget labb. Vid ett konstruktionsuppdrag kan vi ofta utgå ifrån tidigare konstruktionslösningar och plattformar. Nyfiken? På konferensen kan du träffa våra experter på kraftelektronik och kiselkarbid.

ISICPEAW2016

« Tillbaka

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap