Svenska Engelska

Vi söker erfarna systemarkitekter, mjukvaru- och embeddedutvecklare

Elektrifieringen ökar stort och kommer vara viktig för den gröna omställningen som behövs för att nå klimatmålen. 

Vill du arbeta i teknikens framkant och bidra i omställningen? Har du ett passionerat intresse för utveckling av embeddedlösningar? Gillar du att skapa goda kundrelationer och utveckla riktigt bra produkter? Då kan du bli kollega med Sveriges främsta specialister inom kraftelektronik och mönsterkortslayout.

EK Power Solutions är Nordens ledande designhus av kraftelektronik och mönsterkortslayout. Vi hjälper många av Sveriges ledande teknikföretag med deras produktutveckling och utvecklingsbehov inom kraftelektronik, motorstyrning, strömförsörjning, batteriladdning och mönsterkortslayout. Huvudsakligen arbetar vi utifrån våra egna lokaler och med ett stort och välutrustat elektroniklabb. Idag är vi ca 20 specialister med ett trevligt och rymligt kontor i Danderyd.

Vi tror att du:

  • har ett passionerat intresse för och erfarenhet av att jobba med inbyggda system och programmering
  • har vana att se till systemperspektivet
  • är väl förtrogen med olika kommunikationsprotokoll som CANopen, Ethernet och EtherCAT. Du får gärna också ha erfarenhet av I2C, WiFi, Bluetooth och USB.
  • har goda kunskaper om olika utvecklingsverktyg
  • gillar att skapa goda kundrelationer och utveckla kvalitetsprodukter.
  • gillar att arbeta med kompetenta kolleger och tycker om att dela med dig av din kunskap.
  • uppskattar tillgång till ett välutrustat elektroniklabb och en bra arbetsmiljö med kontorsrum.
  • gillar det mindre bolaget med familjär stämning och där du kan påverka.

Att arbeta på EK Power Solutions präglas av roliga och stimulerande projekt, gott kamratskap och fokus på kunden. Hos oss hittar du en unik ingenjörsanda där alla hjälps åt för att skapa produkter med hög kvalité.

Du är troligen högskole- eller civilingenjör med några års konstruktionserfarenhet. Du har gärna arbetat i hela kedjan från systemdesign, implementation och till verifiering. Du är väl förtrogen med microcontrollers, realtidssystem, programmering (C/C++) av dessa samt en vana av att läsa och förstå elektriska scheman. Har du  kunskaper om kraftelektronik, elmotorer och drivsystem till dessa är detta självklart meriterande. Du är van att dokumentera vad du gör, inte bara på svenska utan också på engelska. Som person är du öppen och positiv och van att ta egna initiativ för att nå önskat resultat. Vi lägger stor vikt vid kommunikativ förmåga.

Vi kommer att anställa medarbetare löpande.

Din ansökan med CV och personligt brev skickar du snarast, märkt ”Embeddedutvecklare”, till: info@ekpower.se

För ytterligare information kontakta Vidar Wernöe eller Jörgen Ersten.

Kontaktpersoner

Jörgen Ersten

Utvecklingschef
+46 (0)70 446 49 03
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap