Svenska Engelska
7 augusti 2019

EK Power Solutions satsar framåt och anställer Mattias Gyllenros som Project Director

Mattias Gyllenros har en gedigen bakgrund som projektledare inom produktutveckling och har även arbetat som mjukvaruutvecklare. Närmast kommer han från Tagmaster där han har drivit internationella produktutvecklingsprojekt inom hård- och mjukvara. Mattias har även arbetat som projektledare, systemarkitekt och mjukvaruutvecklare på Scania, Transmode/Infinera och Mecel. Han är utbildad civilingenjör från Chalmers.

I vår offensiva satsning framåt får Mattias det övergripande ansvaret för vår projektorganisation. Han ska också leda flera av våra stora utvecklingsprojekt. Med sin mjukvaru- och systemarkitektbakgrund kommer han även att vidareutveckla våra utvecklingsprocesser.

”Jag ser verkligen fram emot att nu bli en del av teamen hos EK Power Solutions. Vi är bekanta sedan tidigare där EK Power Solutions levererat till projekt jag drivit och den höga graden av kompetens och professionalism tydligt synts. Det är riktigt stimulerande att få arbeta med spetskompetensen i teknikområden som ligger i tiden och vidareutveckla verksamheten från en så stabil grund i den nya satsningen.” säger Mattias Gyllenros, Project Director på EK Power Solutions

Vi är otroligt glada över rekryteringen av Mattias. Han tillför en stor kunskap och erfarenhet som projektledare av både hård- och mjukvara. I ljuset av att vi den senaste tiden även har vunnit flera stora internationella utvecklingskontrakt kommer hans kompetens och erfarenhet av att leda komplexa projekt mycket väl till pass. ”, säger Vidar Wernöe, VD på EK Power Solutions.

EK Power Solutions är Nordens ledande designhus på inom kraftelektronik, strömförsörjning, motorstyrning, batteriladdning och mönsterkortslayout.

« Tillbaka

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap