Svenska Engelska
10 oktober 2017

Marcus Rudberg utsedd till chef för Elektronikkonsults CAD-verksamhet

I vår offensiva satsning framåt har idag Marcus Rudberg utsetts till chef för vår CAD-verksamhet.

Marcus har en gedigen konstruktionserfarenhet, drivit eget elektronikföretag samt arbetat som konsult och projektledare. Han är utbildad civilingenjör från Chalmers.

Marcus ersätter Bertil Ernberg som grundade Elektronikkonsult 1978 och som ansvarat för mönsterkortsverksamheten sedan dess. Bertil har personifierat den kvalitetsambition som Elektronikkonsult har på mönsterkortslayout och i våra tillverkningsunderlag. Han kommer framgent att fortsätta i en teknisk roll som granskare och kvalitetssäkrare.

vidar-wernoeVi är otroligt glada över rekryteringen av Marcus. I ljuset av vår plan att expandera och utöka vår CAD-verksamhet med nya tjänster, passar Marcus mycket väl in.  Han tillför en stor kunskap och erfarenhet som projektledare och elektronikkonstruktör, viktiga egenskaper för att förstå kundernas behov och kvalitetskrav”, säger Vidar Wernöe, VD på Elektronikkonsult.

 

MarcusJag är oerhört glad och förväntansfull inför uppdraget att leda vårt starka team med mönsterkortskonstruktörer. Teamet består av personer med en otroligt stor kompetens och erfarenhet, och vi går emot en mycket spännande framtid när vi nu expanderar och utvecklar CAD-verksamheten ytterligare. Jag ser fram emot att vara en del av den intressanta utveckling som Elektronikkonsult står inför”, säger Marcus Rudberg.

 

Elektronikkonsult är Nordens ledande designhus på inom kraftelektronik, strömförsörjning, motorstyrning, batteriladdning och mönsterkortslayout.

« Tillbaka

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap