Svenska Engelska
Kretskort – CAD

Kretskort – CAD

Söker du en riktigt duktig leverantör för kretskorts CAD? Hos EK Power Solutions hittar du experterna.

CAD av kretskort eller mönsterkortslayout som det också kallas ska på ett effektivt sätt koppla ihop den elektriska funktionen. Detta med hänsyn på normkrav, tillförlitlighetsaspekter och tillverkningsmetod.

Att blanda små känsliga signaler med stora tillhör vår specialitet. Vi har expertkompetens inom EMC och hur en kretskorts CAD skall vara utformad för att klara produktens elsäkerhet- och EMC-krav. Hos EK Power Solutions hittar du experter på avancerad elektronikutveckling. Vi ger självklart våra kunder en återkoppling på konstruktionen innan layoutarbetet startar. Det vet vi uppskattas och bidrar till att undvika konstruktionsfel, allt för att din produktutveckling ska bli så effektiv som möjligt.

Vi tar fram kretsschema, CAD och levererar alltid kompletta tillverkningsunderlag inklusive källfiler. Våra layoutsymboler är egenkonstruerade enligt IPC och verifierade i producerade enheter. Det säkerställer kvaliteten.

Vi har ett omfattande komponentregister som våra kunder fritt kan få tillgång till. Detta register är direkt kopplat till vårt CAD-verktyg för att utesluta felaktigheter i både konstruktionsfasen och i tillverkningen. Med våra underlag kan du enkelt upphandla elektronikproduktionen. Från EMS leverantörerna och mönsterkortstillverkarna får vi ofta beröm för våra genomarbetade och högkvalitativa tillverkningsunderlag. Vi erbjuder alltid våra kunder en långsiktig förvaltning och support.

Genom våra genomarbetade processer och kontroller säkerställer vi kvalitén på din mönsterkortslayout.

Kontaktpersoner

Jörgen Ersten

Utvecklingschef
+46 (0)70 446 49 03
Maila mig »

Per Jennel

Försäljningschef
+46 (0)8 446 56 10
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap