Svenska Engelska
Kraftsystem

Kraftsystem

När flera olika kraftelektronikomvandlare behövs för att strömförsörja en produkt så kallas detta för ett kraftsystem. Ofta handlar det om allt från den inkommande nätspänningen till hur produktens olika delblock, processorer och system får sina strömmar och spänningar.

Att få alla delar att samverka i ett väl fungerande kraftsystem tillhör EK Power Solutions expertkompetens. Vi vet hur man konstruerar nätaggregatet så att detta inte bara klarar de elektriska parametrarna, utan även elsäkerhet- och EMC-kraven.

KraftsystemEfter den inkommande AC/DC omvandlaren skapas lokala dc/dc-omvandlare. Ska du strömförsörja en processor måste oftast flera olika spänningar skapas. Till detta kan komma krav på spänningstoleranser och startup-förlopp för att inte hela systemet ska låsa sig. Hos EK Power Solutions hittar du experterna för konstruktion av ett fungerande och optimalt kraftsystem.

Vi hjälper dig att välja rätt lösning för din produkt vare sig kraftsystemet består av standardmoduler eller av en kundspecifik lösning.

EK Power Solutions har vi genom åren tagit fram hundratals strömförsörjningar och komplexa kraftsystem. Vi ser alltid till systemperspektivet och vad som blir bäst i just din produkt.

Vid uppdragsstart sätter vi ihop ett mycket erfaret team av engagerade ingenjörer. Vi skiljer oss från andra konsultbolag genom att arbeta i egna lokaler och med egen utrustning. Jämfört med traditionella resurskonsulter blir ett uppdrag hos oss enklare, effektivare och mera långsiktigt.

Vi hjälper dig med ditt nya kraftsystem

Att vi utför uppdragen inhouse gör att vi kan återanvända tidigare beprövade strömförsörjningslösningar som vi vet fungerar. Enkelt och kostnadseffektivt. Som kund har du tillgång till ett modernt och välutrustat elektroniklabb. Det ger en säker verifiering av resultatet.

Ett kraftsystem konstruerad av EK Power Solutions är robust och tillförlitligt, har lång livslängd och minimalt felutfall. Det vet vi av erfarenhet. Läs mera om vad våra kunder tycker här >>

Nyckelord:
Kraftsystem

Kontaktpersoner

Henrik Sennerö

Teknikchef
+46 (0)8 446 56 16
Maila mig »

Per Jennel

Försäljningschef
+46 (0)8 446 56 10
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap