Svenska Engelska
14 oktober 2020

Jörgen Ersten ny chef för CAD

Med glädje kan vi idag meddela att Jörgen Ersten har anställts som chef för vår mönsterkortsverksamhet. Han kommer även att arbeta som projektledare för våra utvecklingsprojekt.

Jörgen har en lång erfarenhet av elektronikutveckling och produktion både som projektledare och linjechef. Totalt har han arbetat 20 år på Ericsson med att leda team inom både hård- och mjukvara. Han har även varit ansvarig för industrialisering av mönsterkort och arbetat länge med produktionsfrågor. Han har också stor erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete. Jörgen är civilingenjör i Teknisk Fysik från Umeå Universitet och börjar sin anställning den 20 oktober.

Jörgen ersätter Marcus Rudberg som lämnar oss den 1 december. Marcus har gjort fina insatser med att vidareutveckla våra interna processer och ansvaret för införande av nya CAD-verktyg som Altium Designer och OrCAD. Vi vill framföra vårt stora tack för denna insats.

vidar-wernoeVi är otroligt glada över rekryteringen av Jörgen. Han har stor erfarenhet av att leda produktutvecklande team med de krav som ställs på kvalitet och leverans. Samtidigt står vi mitt i en tillväxtresa där Jörgens erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete passar mycket väl in. Med Jörgens stora passion för att utveckla människor och organisationer passar han mycket bra i vårt lag”, säger Vidar Wernöe, VD på EK Power Solutions.

”Det är med både glädje och ödmjukhet som jag nu tar över stafettpinnen efter Marcus Rudberg för att ansvara för EK Power Solutions mycket duktiga mönsterkortskonstruktörer. EK Power Solutions är inne i en expansiv fas och jag tycker därför att det ska bli mycket spännande att tillsammans med alla kompetenta kollegor få bidra till företagets fortsatta utveckling. EK Power Solutions har en lång rad av lyckade projekt och nöjda kunder, och jag ser fram mot en fortsatt utvecklande dialog med våra kunder”, säger Jörgen Ersten.

EK Power Solutions är Nordens ledande designhus inom kraftelektronik, strömförsörjning, motorstyrning, batteriladdning och mönsterkortslayout.

« Tillbaka

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap