Svenska Engelska
27 mars 2018

Inbjudan till Kraftforum 24 april i Stockholm

Kraftforum med INTELEC® – bygger nätverk för framtidens energilösningar

Kom och lyssna på spännande föreläsningar, se tekniken, diskutera med kollegorna, nätverka och framför allt lär av varandra.

Begränsat antal platser. Anmäl dig därför omgående för att säkra plats, dock senast den 18:e april.

Välkommen till ett kostnadsfritt heldagsseminarium den 24:e april om framtidens energilösningar inom ICT-området från de minsta pico-basstationerna till de största datacentralerna. Hör talare som delar med sig av sina spetskompetenser och tar området till nya nivåer.

Temat för seminariet är: ’Digitala lösningar med 5G, Internet of Things och molnbaserade programvaror, tillsammans med nya teknologiska landvinningar inom omvandlarteknik, energilagring, kylteknik och förnyelsebart öppnar för nya energilösningar både för våra ICT installationer och för det elnät som matar dem’

Kraftforum går av stapeln på Kistamässan parallellt med S.E.E. 2018 på mässans öppningsdag den 24:e april och börjar med registrering kl 09.00 och avslutas ca 16.00. Mera information om dagen, talare och agenda hittar du här.

Strömförsörjer du din produkt från en generator? Se upp – Den kanske inte levererar den spänning du tror…
Thorbjörn Ulfhjelm, kraftkonstruktör på EK Power Solutions berättar om vilka spänningar man kan få från generatordrift både i Europa och USA samt vilka krav detta ställer på din produkt.

För att delta på seminariet krävs det att du anmäler dig senast 18 april och även registrerar dig som besökare till mässan.

  1. Registrera dig som besökare till mässan här.
  2. Anmäl dig till Kraftforum/INTELEC®-seminariet här.

Seminariet arrangeras av ‘Kraftforum Stockholm’ och ‘Svenska INTELEC®-föreningen’.

Varmt välkommen!

KraftforumInteleclogos

« Tillbaka

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap