Svenska Engelska

Vi löser dina EMC-problem

Detta är tjänsten för dig med akuta EMC problem eller för dig som vill ha hjälp att göra rätt från början. Tjänsten fokuserar på två områden:

Jag behöver hjälp med mitt EMC-problem nu!

Har du ett akut EMC-problem och klarar inte produkten EMC kraven kan du få hjälp hos oss. EK Power Solutions har expertkompetens inom EMC och hur man ska konstruera för att uppfylla både elsäkerhet- och EMC-kraven. Våra engagerade och kunniga EMC-experter hjälper med konkreta förslag och åtgärder för att klara certifieringen.

Jag vill ha hjälp att göra rätt från början

En stor del av alla produkter klarar inte EMC kraven när provningen görs första gången på ett oberoende testlabb. Resultatet blir att man får göra om provningen med ökade kostnader och förseningar i produktlanseringen som följd. Genom att konstruera produkten med rätt EMC-egenskaper från start får man en bättre produkt som kan lanseras i rätt tid.

Vi vet att om man tar med EMC-problematiken redan från början i utvecklingsarbetet ökar man avsevärt chanserna för att produkten klarar både elsäkerhet- och EMC-kraven redan vid första provningen. EK Power Solutions kan ge stöd i utvecklingsprojektets olika faser i den omfattning som krävs för att uppnå kraven.

Mera om tjänsten kan du läsa på www.emc-problem.nu

Kontaktpersoner

Fredrik Ståhl

CEO
+46 708641533
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap