Svenska Engelska
Elektronikkonstruktör i Stockholm

Elektronikkonstruktör i Stockholm

Söker du en duktig elektronikkonstruktör i Stockholm? Hos EK Power Solutions hittar du experterna. Jämfört med traditionella resurskonsulter blir ett uppdrag hos oss enklare, effektivare och mera långsiktigt.

Vi skiljer oss från andra konsultbolag genom att arbeta i egna lokaler och med egen utrustning. En stor fördel för våra kunder där du alltid kan lita på oss som elektronikkonstruktör i Stockholm!

ElektronikkonstruktörSom kund hos EK Power Solutions får du tillgång alla våra erfarna elektronikkonstruktörer i Stockholm. žAtt vi utför uppdragen inhouse gör att vi kan återanvända tidigare beprövade konstruktionslösningar som vi vet fungerar. Enkelt och kostnadseffektivt. Som kund har du tillgång till ett modernt och välutrustat elektroniklabb. Det ger en säker verifiering av resultatet.

Lång erfarenhet som elektronikkonstruktör i Stockholm

Hos EK Power Solutions köper du inte en resurs – du köper en lösning. Vi finns där hela tiden även efter avslutat projekt – med uppföljning, förvaltning och support. Vi är elektronikkonstruktören för dig i Stockholm!

Vi och våra kunder vet att vårt arbetssätt avsevärt minskar riskerna i utvecklingsarbetet och ger kvalitetsprodukter som håller. Läs mera om vad våra kunder tycker här >>

Nyckelord:
Elektronikkonstruktör

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap