Svenska Engelska
Elektronikkonstruktion i Stockholm

Elektronikkonstruktion i Stockholm

Behöver du hjälp med elektronikkonstruktion? Hos EK Power Solutions i Stockholm hittar du experter på elektronikkonstruktion och avancerad produktutveckling.

Vi skiljer oss från andra konsultbolag genom att arbeta i egna lokaler och med egen utrustning. Jämfört med traditionella resurskonsulter blir ett uppdrag hos oss när det kommer till elektronikkonstruktion mycket enklare, effektivare och mera långsiktigt.

Elektronikkonstruktion

EK Power Solutions har vi genom åren tagit fram hundratals elektronikkonstruktioner. Vid uppdragsstart sätter vi ihop ett mycket erfaret team av engagerade ingenjörer. Att vi utför uppdragen inhouse gör att vi kan återanvända tidigare beprövade elektronikkonstruktioner som vi vet fungerar. Enkelt och kostnadseffektivt. Som kund har du tillgång till ett modernt och välutrustat elektroniklabb. Det ger en säker verifiering av resultatet.

Vi kan elektronikkonstruktion

Hos EK Power Solutions köper du inte en resurs – du köper en elektronikkonstruktion. Vi finns där hela tiden även efter avslutat projekt – med uppföljning, förvaltning och support.

Vi och våra kunder vet att vårt arbetssätt avsevärt minskar riskerna i utvecklingsarbetet och ger kvalitetsprodukter som håller när det kommer till elektronikkonstruktion . Läs mera om vad våra kunder tycker här >>

Kontaktpersoner

Henrik Sennerö

Teknikchef
+46 (0)8 446 56 16
Maila mig »

Per Jennel

Försäljningschef
+46 (0)8 446 56 10
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap