Svenska Engelska
AC/DC och DC/DC omvandlare

AC/DC och DC/DC omvandlare

Konstruerar du elektronik och behöver en AC/DC eller DC/DC, ja, då bör du kontakta EK Power Solutions. Vi hjälper dig att välja rätt lösning för din produkt vare sig det är en standard- eller kundspecifik strömförsörjning.

Vi har konstruerat kundspecifika AC/DC och DC/DC omvandlare sedan 1978. Hos oss hittar du experter på strömförsörjning och avancerad produktutveckling.

På EK Power Solutions har vi genom åren tagit fram hundratals strömförsörjningar. Det kan handla om små lokala point-of-load omvandlare eller nätanslutna AC/DC-aggregat. Vi kan införa strömförsörjningen lokalt på ditt kort eller som en fristående enhet. Vi ser alltid till systemperspektivet och vad som blir bäst i just din produkt.

Vi hjälper dig att sätta ihop en komplett kravspecifikation. Det säkrar att rätt lösning väljs och alla normkrav kommer med för din AC/DC eller DC/DC omvandlare.

Vid uppdragsstart sätter vi ihop ett mycket erfaret team av engagerade ingenjörer. Vi skiljer oss från andra konsultbolag genom att arbeta i egna lokaler och med egen utrustning för AC/DC och DC/DC omvandlare. Jämfört med traditionella resurskonsulter blir ett uppdrag hos oss enklare, effektivare och mera långsiktigt.

Att vi utför uppdragen inhouse gör att vi kan återanvända tidigare beprövade strömförsörjningslösningar som vi vet fungerar. Enkelt och kostnadseffektivt. Som kund har du tillgång till ett modernt och välutrustat elektroniklabb. Det ger en säker verifiering av resultatet. Vi finns där hela tiden även efter avslutat projekt – med uppföljning, förvaltning och support.

DC/DC omvandlare

Kontakta oss när du behöver en AC/DC eller DC/DC omvandlare

Våra AC/DC och DC/DC omvandlare finns i många applikationer och hos ett stort antal kunder. Det gör att vi nästan kan garantera att du har använt en produkt eller tjänst med en strömförsörjning från EK Power Solutions.

En strömförsörjning från EK Power Solutions är robust och tillförlitlig, har lång livslängd och minimala felutfall. Det vet vi av erfarenhet. Kontakta oss när du är i behov av en AC/DC eller DC/DC omvandlare. Läs mera om vad våra kunder tycker här >>

Nyckelord:
AC/DC DC/DC omvandlare

Kontaktpersoner

Vidar Wernöe

Verkställande direktör
+46 (0)8 446 56 15
Maila mig »

Henrik Sennerö

Teknikchef
+46 (0)8 446 56 16
Maila mig »

Certifikat & Medlemskap

Copyright 2015 EK Power Solutions AB - Brandson AB - Webbyrå Stockholm - Sitemap